Giften

Evangelisatiewerk Tsjechië

Camping Letni Den is allereerst een vakantieplek waar we onze gasten een fantastische tijd willen geven. Maar het is tegelijkertijd voor ons (Robert en Annette) ook een plek waarmee we “Zijn licht” willen laten schijnen in Tsjechië. Als ik (Annette) in het hoogseizoen op zondagmorgen de kampeerders vertel over het land Tsjechië en de geestelijke armoede, dan breekt vaak mijn hart. God geeft ons zoveel liefde voor de mensen hier. Daardoor is het verlangen om de mensen om ons heen de blijde boodschap te brengen steeds meer gegroeid.

Buiten de zomerperiode om word de camping vaak gebruikt als basis voor evangelisatieacties.
Klusjes doen met jongeren, zaterdagacties voor het hele gezin, conferenties en andere leuke activiteiten.
God heeft ons hier op een heel bijzondere manier naartoe geleidt en we mogen zien dat Hij ons hier gebruikt voor de bouw aan zijn koninkrijk. We zijn vastbesloten om ons, in de jaren die voor ons liggen, nog meer op het evangelisatiewerk toe te rusten. Wilt u meer weten over Robert en Annette en hun missie? Klik dan hier. Volg ons ook via de weblog.

We vinden het erg fijn als u onze missie, het werk voor de Heer, financieel wilt steunen. Giften worden alleen gebruikt voor evangelisatiedoeleinden.
meer weten? ga naar: www.godslove4czech.eu

U kunt uw giften overmaken op rekeningnummer: NL89 INGB 0006276355, t.n.v.: Stichting Evangelisatiewerk Tsjechie, plaats: Sliedrecht.
Deze giften zijn tevens aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.